Onze partner, KSB Nederland BV

KSB logo

KSB Nederland BV

Wie zijn wij

KSB levert al bijna 150 jaar betrouwbare pompen en afsluiters voor alle capaciteiten, temperaturen en drukken voor o.a. de industrie, chemie, overheid en gebouwen. Wij zijn in staat om oplossingen te bieden die voldoen aan de technische eisen van nu en die voor de toekomst.
KSB maakt zich al jaar en dag sterk voor een laag energieverbruik en maximale beschikbaarheid door betrouwbare innovatieve producten met hoge rendementen. Ruim 70 medewerkers zetten zich in Nederland in voor de beste service en dienstverlening. Onze ingenieurs en technici beschikken over jarenlange ervaring met zowel KSB producten als producten van andere producenten. Om klanten op locatie optimaal te kunnen bedienen, beschikt KSB Nederland ook over een uitstekend servicenetwerk met werkplaatsen in Zwanenburg en Heinenoord en Authorized Service Partners in het noorden en zuiden van het land.

Waar kun je ons vinden

KSB Nederland BV Postbus 211 Wilgenlaan 68 1161 JN Zwanenburg
Tel 020 4079800 | E-mail: infonl@ksb.com | www.ksb.nl

Bezoek ons tijdens EfficiËnt aandrijven 2019

Wilt u een van onze collega's spreken? Tijdens Efficiënt Aandrijven kunt u ons vinden op het leveranciersplein met een stand. Of bezoek de learnshop van onze collega Bert den Hollander.

Een evenement van:

Contact

Heeft u vragen over uw inschrijving? Dan kunt u contact opnemen met onze klantenservice:

Telefoonnummer:
0570-504325

E-mailadres: 
Klantenservice@mybusinessmedia.nl

Een evenement van: