Peter Lammers – tsb-bescom

Peter Lammers is Senior Technical Sales Engineer bij tsb – bescom bv

Als commercieel techneut voelt Peter zich thuis in het raakvalk tussen techniek en sales. Door zijn technische opleiding kan hij samen met de klant zoeken naar oplossingen en mogelijkheden. 

Afgelopen jaren heeft hij gewerkt als OEM accountmanager, waarbij hij een adviserende en sturende rol had tussen klant en fabrikant.

 

De sleutel tot procesbetrouwbaarheid
Gebruikers van verpakkings- en product handlingmachines stellen steeds hogere eisen aan de uptime, betrouwbaarheid en flexibiliteit van hun machinepark. Instelfouten en productschade dienen hierbij zoveel mogelijk voorkomen te worden. 

De firma Lantech uit Malden maakt in hun verpakkingsmachines gebruik van een volautomatische formaatwissel. Hiermee is hun machine met 1 druk op de knop om te stellen voor verschillende formaten producten. Het proces hierbij dient om te kunnen gaan met verschillende formaten producten die verpakt of verwerkt moeten worden. Tijdens onze presentatie zullen wij u stap voor stap meenemen in het ontwikkelingstraject en beslissingsproces van onze klant, waarin het doel was een handmatige formaatwissel om te zetten naar een volledig geautomatiseerde procesbesturing.

Peter Lammers zal uitleggen hoe belangrijk het is om samen met de klant en de fabrikant over nieuwe technische functionaliteiten te blijven praten. Hierbij spreken wij vanuit tsb-bescom de taal van de klant en brengen wij de verschillende disciplines bij elkaar. De fabrikant Lenord+Bauer achter deze applicatie is een internationaal actieve specialist op het gebied van de bewegingssensoriek en geïntegreerde aandrijftechniek.