Partners

Partner worden?

Partners van ons event leveren producten of diensten die aantoonbare oplossingen bieden voor het substantieel verlagen van het energieverbruik in de industrie. Denk aan IE-Motoren, regelaars, transmissies, ventilatoren, pompen, milieu aspecten, predictive maintenance, software, meettechniek, energie advies organisaties, subsidies.

Branding en één op één contact met uw klant
Wij bieden onze partners vele mogelijkheden voor branding en naamsbekendheid. Maar Partner zijn levert u méér op. Zoals directe contact met uw klant, de vakprofessional: tijdens het event heeft u volop gelegenheid om uw (nieuwe) klant zelf te spreken. Uit ervaring weten we dat events zoals Efficiënt Aandrijven, waardevolle nieuwe leads en feedback opleveren. Er is echter maar een beperkt aantal stands beschikbaar. Wilt u dus verzekerd zijn van ruimte om u te profileren, neem dan contact op met een van onze media-adviseurs.

Voor alle partners geldt

Welke bedrijven komen voor Partnership in aanmerking?
Leveranciers en fabrikanten van onder andere energiezuinige motoren en systemen, zoals:

Waarom dit event?
De gehele aandrijfketen is goed voor 65% tot 70% van het totale industriële energieverbruik in Europa. Dat percentage kan alleen al met 20% tot 30% worden teruggebracht door efficiëntere elektromotoren toe te passen, dat loont. Want van alle kosten voor aanschaf, onderhoud en energie gaat gedurende de totale levensduur 95% tot 99% naar de aanschaf van elektriciteit. Dan hebben we het nog maar over één component van het aandrijfsysteem.

Elektromotoren moeten aan rendementseisen voldoen, de vrijblijvendheid om energiebesparende maatregelen te nemen gaat er van af. Bij een jaarlijks elektriciteitsverbruik van meer dan 50.000 kWh geldt al een energiebesparingsplicht. Uiterlijk 1 juli 2019 van dit jaar moet bij de RVO (Rijksdienst voor Ondernemend Nederland) worden gemeld welke maatregelen zijn genomen.

Het programma bestaat uit: netwerken, kennisdelen, informeren en legt de nadruk op energiebesparing in aandrijfsystemen. Denk aan HVAC-toepassingen zoals transporttoepassingen, ventilatoraandrijvingen, pomp- en compressorapplicaties. Hierbij met de noodzakelijke componenten, maar ook de systeemintegratie en software-technische oplossingen die leveranciers en fabrikanten kunnen geven.

Direct reserveren of meer weten?

Dennis Wielheesen
Account & Event Sales Manager
Telefoonnummer: +31(0)6 536 924 61
E-mailadres: d.wielheesen@mybusinessmedia.nl

Een evenement van:

Contact

Heeft u vragen over uw inschrijving? Dan kunt u contact opnemen met onze klantenservice:

Telefoonnummer:
0570-504325

E-mailadres: 
Klantenservice@mybusinessmedia.nl

Een evenement van: