Inschrijven

Wat leuk dat u zich wilt inschrijven voor het Efficiënt Aandrijven event 2021! Hieronder vindt u het inschrijfformulier.

LET OP: Sinds 25 september mogen er géén evenementen meer plaats vinden zonder corona toegangsbewijs. Dit is of een geldige QR code, of een negatief testbewijs. Deze wordt voor de entree gecheckt in combinatie met een geldig legitimatiebewijs.

Het formulier wordt geladen...

* Bovengenoemde prijzen zijn exclusief btw en € 3,95 administratiekosten. Indien u verhinderd bent, kunt u zich tot 04 oktober 2021 afmelden of een collega laten deelnemen (graag de wijziging doorgeven). Na deze datum zijn wij genoodzaakt € 49,50 aan kosten in rekening te brengen ivm inhuur catering ed.

* MYbusinessmedia legt uw gegevens vast voor de uitvoering van uw opdracht, uw deelname aan het event Efficiënt Aandrijven. Door dit formulier in te vullen geeft u toestemming om uw gegevens te gebruiken om u te informeren over relevante producten en diensten van MYbusinessmedia. Als u op deze informatie geen prijs stelt dan kunt u dit doorgeven aan: MYbusinessmedia, Postbus 58, 7400 AB Deventer, privacy@mybusinessmedia.nl

* Uw volledige naam (voornaam, tussenvoegsel, achternaam) en bedrijfsnaam geven wij aan de andere deelnemers, sprekers en exposanten door, met als doel uw deelname aan ons evenement te optimaliseren. Ook worden er op de dag zelf foto´s gemaakt waar u eventueel op kan komen te staan.

* We houden ons het recht voor bij het overschrijden van het maximum aantal deelnemers op basis van profielgegevens een selectie te maken. Dit kan betekenen dat u alsnog uitgesloten wordt van deelname, wanneer u niet tot de primaire doelgroep (eindgebruiker) behoort.  Natuurlijk worden eventuele deelnamekosten dan gecrediteerd.

Algemene voorwaarden:  onze algemene voorwaarden leest u hier. Onze uitgebreide privacystatement leest u hier.

Vragen over deze bestelling of hulp nodig bij het aanmelden?
Neem dan contact op met onze klantenservice.
Telefoonnummer:       0570 – 504 325
E-mailadres:                klantenservice@mybusinessmedia.nl

Een evenement van:

Contact

Heeft u vragen over uw inschrijving? Dan kunt u contact opnemen met onze klantenservice:

Telefoonnummer:
0570-504325

E-mailadres: 
Klantenservice@mybusinessmedia.nl

Een evenement van: